Over Studio37

Studio37: een stimulerende plek voor onderzoek en reflectie op het gebied van de beeldende kunst

Studio37, Groot Heiligland 37, 2011 EP, Haarlem; 023- 5518432 

STUDIO37, onderzoeksplek voor de serieuze, professionele en actieve kunstenaar, is vanaf september 2013 van start gegaan in de benedenruimte van 37PK, Platform voor Kunsten in Haarlem.

STUDIO37 is een werk- en studieplek voor zelfstandig werkende kunstenaars die zich onder professionele begeleiding verder willen ontwikkelen. De studio richt zich op kunstenaars die verdieping zoeken in hun werk en behoefte hebben aan (opbouwende) kritiek.

De begeleiding is gericht op reflectie; de kunstenaar wordt bestookt met vragen en geprikkeld dieper na te denken over zijn eigen werk, met de bedoeling het werk verder te ontwikkelen. De focus ligt met name op het onderzoeken en vinden van een persoonlijke weg in de kunst; op het ontwikkelen van werk dat het meest dichtbij de kunstenaar staat en zodoende een reflectie is van diens verhouding met de wereld.

De lessen zijn met name gericht op de inhoudelijke kanten van het werk, maar er kan tevens worden ingegaan op de praktische en de zakelijke aspecten van het kunstenaar-schap. Een open en leergierige houding is een vereiste.

Het lokaal zit in het souterrain; staat u tijdens de lestijden onverhoeds voor een dichte deur, bel dan: 06- 24 69 71 22

Voor aanmelden , vragen of opmerkingen: :  studio37@37pk.nl

Direct contact met de docent: pietsjanke@pietsjankefokkema.nl  

Studio37 wordt geleid en ontwikkeld door pietsjanke fokkema, beeldend kunstenaar. Zij verzorgt de reguliere lessen en coaching; zij verzorgt de extra activiteiten. Er wordt tevens gewerkt met gastdocenten, die verschillende invalshoeken behandelen.

Studio37 is onderdeel van 37PK en staat onder facilitaire en zakelijke leiding van Tamara Sterman, directeur 37PK. zie ook: http://www.37pk.nl en http://www.37pk.nl/studio37

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s