Programma

studio37_logo

inloopatelier

20 lessen per seizoen, betaling via 10-strippenkaart

Vrijdagochtend, 9.30 tot 12.30 uur (3 uur); wekelijks.

Open inloop voor kunstenaars, met de mogelijkheid zelfstandig te werken in het atelier, waarbij er behoefte is aan persoonlijke begeleiding. Regelmatig de les volgen en daardoor regelmatig in contact zijn met de groep is een vereiste. Interactie met elkaar geeft nieuwe stimulansen. De begeleiding door de docent is individueel en afgestemd op het niveau van de student. De les is er op gericht om je persoonlijke spoor te ontdekken. De docent zal je voor nieuwe uitdagingen stellen.

Alle disciplines mogelijk.

Docent: pietsjanke fokkema

artistiek-inhoudelijke individuele coaching

5 individuele gesprekken van 1,5 uur, afspraak in overleg

Coaching op het artistiek-inhoudelijke vlak en bijkomende aspecten van het kunstenaarsschap. De student geeft zelf de knelpunten aan waaraan gewerkt gaat worden. Er is intensieve reflectie op het werk. De begeleiding kan betrekking hebben op het opstarten van je werk, op het zoeken naar een nieuwe weg, op het maken van persoonlijke keuzes binnen het werk. De begeleiding is gericht op onderzoek, ontwikkeling, verdieping. Er wordt intensief naar het werk gekeken, vragen gesteld en een gesprek aangegaan. Je moet bereid zijn je in te zetten; thuis actief aan het werk zijn en open staan voor kritiek en nieuwe uitdagingen. Goed op de hoogte zijn van de hedendaagse kunst is belangrijk.

De coaching is bedoeld voor kunstenaars die begeleiding willen hebben bij een specifieke situatie of kunstenaars die speciale knelpunten ervaren in het kunstenaarsbestaan en/of bij het ontwikkelen van het werk. De afspraken voor de coaching gaat in onderling overleg met de docent.

Coach: pietsjanke fokkema

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s